10 juli 2017

Word jij ons nieuwe raadslid?

Op 21 maart 2018 kiest Nederland nieuwe gemeenteraadsleden. Ook in Teylingen gaan we dan naar de stembus. Iedereen die de PvdA wil vertegenwoordigen in de gemeenteraad van onze gemeente roepen wij op zich te melden voor de kieslijst. Ben jij straks onze vertegenwoordiger?

We zoeken voor de gemeenteraad leden die vanuit de sociaaldemocratische waarden bijdragen aan de ontwikkeling van de samenleving in onze gemeente. Heb je belangstelling? Meld je dan aan als kandidaat-raadslid. Laat het ons weten.

Interesse?

Wil je eerst nog wat meer informatie? Bestuurslid Paul Witteman (teylingen@pvda.nl) vertelt je graag meer over het profiel en de kandidaatstellingsprocedure, maar ook over de mogelijkheden van het volgen van introductiecursussen en andere ontwikkelingsmogelijkheden. De huidige fractievoorzitter – Elsbeth Koek (e.koek@raadteylingen.nl of 06-10926064) – kan je meer vertellen over het werk in de raad in de afgelopen jaren. Ook ben je welkom om mee te kijken bij de fractie- en raadsvergaderingen.

 

Aanmelden voor 1 september 2017

Als je interesse hebt om gemeenteraadslid te worden voor de PvdA, meld je dan door middel van een bericht aan bij het secretariaat van de afdeling PvdA Teylingen via het e-mailadres teylingen@pvda.nl. Geef daarbij aan wat je motivatie is om raadslid te worden en welke kwaliteiten je daarbij meeneemt. Je aanmelding moet uiterlijk op vrijdag 1 september 2017 binnen zijn. Na ontvangst van je aanmelding nemen we contact met je op.