Nummer 3 PvdA Teylingen

3. Timon Zuurmond

3. Timon Zuurmond

Over 3. Timon Zuurmond

Mijn naam is Timon Zuurmond, 38 jaar en woon in Sassenheim. Ik werk als account manager voor een innovatief en creatief cateringbedrijf. Een snelle en vooral commerciële wereld, een mooie tegenhanger voor mijn raadslidmaatschap van de afgelopen 4 jaar jaar voor de PvdA.

In mijn vrije tijd train ik mijzelf suf voor een aantal marathons, vind ik het leuk om in de keuken te staan en is mijn dochter van bijna 3 jaar het middelpunt in mijn leven.

De afgelopen 4 jaar in de gemeenteraad waren super interessant, en ik wil graag nog 4 jaar door!

Ik word vrolijk van mensen die naar de lokale politiek kijken met als uitgangspunt: Wat is nou echt belangrijk voor mij? En waar vind ik die aansluiting? Mensen die een afweging maken op deze vragen zullen waarschijnlijk niet op hun landelijke partij stemmen, maar wat geeft dat? Lokaal kunnen standpunten juist anders zijn dan die van de landelijke partij. Ook hier is maatwerk wederom weer ontzettend belangrijk.

 

De vraag die mij vaak gesteld is (ook weer naar aanleiding van dit stukje 😉 )wat wil je veranderen? Ik draai het graag om, wat wil JIJ veranderen? Kijk naar de verschillende programma’s en probeer uit te zoeken of dit bij je past! Mis je iets in ons programma? Neem contact met ons op en we gaan het er over hebben.

 

Maar het allerbelangrijkste, ga stemmen op 21 maart!