12 februari 2014

PvdA presenteert Teylingen Lokaal

Deze week heeft PvdA Teylingen haar eigen magazine gepresenteerd. Het eerste exemplaar van Teylingen Lokaal is door PvdA-raadslid en lijsttrekker Elsbeth Koek uitgereikt aan een 19-jarige inwoner van Voorhout die op 19 maart voor het eerst in zijn leven mag gaan stemmen.

 

Betrokken

Het magazine van PvdA Teylingen wordt de komende tijd in een oplage van 6000 verspreidt. In het blad staat onder meer een interview met lijsttrekker Elsbeth Koek over haar drijfveren en ambities. Verder komen onder meer de voorzitters van drie grote Teylingse voetbalverenigingen aan het woord. Het magazine legt accenten die voor de PvdA in Teylingen van groot belang zijn, zoals het verenigingsleven, maar ook hoe we de zorg in onze gemeente op hoog niveau houden.

Schermafbeelding 2014-02-11 om 22.06.01Casper Leijen

Het eerste exemplaar van het magazine is uitgereikt aan Casper Leijen. Deze 19-jarige inwoner van Voorhout vond de PvdA ‘glossy’ helemaal van deze tijd. Hij is nog wel van plan het verkiezingsprogramma van verschillende partijen door te lezen. Zijn grootste ergernissen met de gemeente Teylingen hebben te maken met de hoge kosten voor de verplichte ID-kaart en het ontbreken van een goed glasvezelnetwerk. Hij hoopt later een huis te kunnen kopen in de Teylingen. De cofinanciering met de woningbouwcoöperatie zoals de PvdA in haar programma voorstelt zou een mooie uitkomst zijn voor een starter op de woningmarkt.