Sandra Groenendal lijsttrekker PvdA Teylingen

21 januari 2018

 

Tijdens de Algemene Ledenvergadering is Sandra Groenendal door de leden van de PvdA Teylingen unaniem gekozen tot lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen en beoogd fractievoorzitter van de PvdA Teylingen.  Sandra is een nieuw gezicht in de Teylingse politiek en zit boordevol passie en energie om de PvdA-lijst aan te voeren. Sandra: ‘Het zoeken en bouwen van een stabiele verbinding met de omgeving vormt in mijn visie een belangrijke stap naar beter en effectiever gemeentelijk bestuur. Een mooie gemeente maak je samen maar hiervoor is het nodig dat wij als gemeentelijke politici het vertrouwen en betrokkenheid van burgers en bedrijven terug winnen. Met burgers en inwoners in overleg gaan, geef betrokkenen echte inspraak in bijvoorbeeld bouw- of verkeersprojecten. Daarmee draag je zorg voor duurzaam en toekomstbestendig gemeentelijk bestuur. De PvdA wil investeren in het versterken van de eigen kracht van mensen. Teylingen moet een betrouwbare gemeente worden die zijn inwoners centraal stelt en ons voorbereid op een groene, veilige en gezonde toekomst.’

De tweede plaats op de kandidatenlijst wordt ingevuld door zittend raadslid Joost van Doesburg en nummer 3 op de lijst wordt met veel enthousiasme ingenomen door Timon Zuurmond, die eveneens voor een tweede termijn gaat.

Lijsttrekker Sandra Groenendal is trots op haar team: “Het is een mix van ervaring en nieuwe gezichten, diverse achtergronden en deskundigheden. Met deze mensen gaan en blijven we werken aan een duurzamer en socialer Teylingen. Het is tijd voor verandering en die verandering begint op 21 maart hier!”

De volledige kandidatenlijst is als volgt.

 1. Sandra Groenendal
 2. Joost van Doesburg
 3. Timon Zuurmond
 4. Paul Witteman
 5. Albert Olthof
 6. Ria Eijck
 7. Liudger Magre
 8. Jan Kuipers
 9. Peter Rooijmans
 10. Gerrit van der Meer
 11. Gerard Slingerland
 12. Margreet Vos
 13. Paul Jochemsz
 14. Elsbeth Koek